Privat ældrepleje og aflastning i eget hjem i Randers, Viborg og omegn

Vikarbureau med speciale i demens, pleje og omsorg samt aflastning i eget hjem

Vores mission:

Vi ser hele mennesket, og ikke kun sygdommen. Dette er vores motto. Derfor bestræber vi os på at yde den pleje og omsorg, som de pårørende ønsker sig for deres nære, der er ramt af demens. Det gælder både ved aflastning i hjemmet, samt på plejehjem. Kontinuitet i plejen giver mening for bogeren, såvel som for plejehjemmet. Derfor er vores primære mission at føre vores værdier ud i livet, og yde støtte til både borgeren, og de pårørende.

Vores vision:

I den perfekte pleje kræver det, at have de helt rette kompetente medarbejdere, med den rette faglige viden. Derfor går vi ikke på kompromis med fagligheden og opgraderer, hvis vi mangler medarbejdere til en vagt.
Vi går et trin op – ikke ned. Derfor har vi valgt at gå ind for et personcentreret pleje, fordi det drejer sig om “det hele menneske” – og ikke kun sygdommen. Vores vision er med vores medarbejdere, at målrettet at sørge for at finde mennesket bag sygdommen og yde en meningsfuld, værdig pleje.

Vores værdier:

Det er vores værdier, der afspejler hvem vi er. Derfor arbejder vi bevidst hen mod et respektfuldt fagsprog i omtale af den enkelte borger/patient.
Borgeren/patienten har demens, altså en sygdom. Borgeren/patienten er ikke dement. Derfor er det at arbejde med mennesket og have fokus på alle områder i det at være et menneske.
Dette skal til for at skabe glæde, anstændighed og give følelsen for borgeren/patienten af at være er i trygge hænder.
Genkendelse betyder utrolig meget for mennesker med demens. Borgeren/patienten har behov for at føle sig forstået, men svært ved at udtrykke det. Det er vores opgave at fange de budskaber, som ikke altid udtrykkes rigtigt, således at det der udtrykkes sløret, bliver genkendeligt.

Har du spørgsmål vedrørende hjælp til plejecentere og privat ældrepleje?

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon (+45) 73 70 65 56, alternativt sende en mail til kontakt@demensplejeogomsorg.dk eller udfylde vores kontaktformular, Hvis du har spørgsmål vedrørende hjælp til plejecentere og privat ældrepleje i Randers og Viborg – eller til vores service og ydelser, hører vi gerne fra dig. Vi sørger for at vejlede dig gennem hele forløbet.